Teksten schrijven

Teksten schrijven is kikkers kussen, staat op mijn homepage. Teksten schrijven is ook flirten: je laat je van je beste kant zien om de aandacht te trekken. Maar zonder jezelf voortdurend op de borst te kloppen, want dan is het gauw gedaan met de aandacht.

Gedreven ondernemers hebben altijd een goed verhaal. Weten wat je wil vertellen, is een goed begin. Je verhaal opschrijven voor de juiste doelgroep, is een ander paar mouwen.

Het gaat niet om méér content, maar om content die méér doet. Verhalen die een emotie oproepen, die informeren, inspireren of je hardop laten lachen. Ik schrijf die verhalen graag voor je.

Eindredactie

Zoek jij iemand die jouw tekst nog eens goed doorleest? De laatste taal- en tikfoutjes eruit haalt? Ervoor zorgt dat iedere zin lekker loopt en dat het geheel een prettig leesbare tekst is? Die bij mensen uit jouw doelgroep test of de tekst ze aanspreekt? Iemand die erop let dat enkelvoud en meervoud, verleden tijd en tegenwoordige tijd niet door elkaar lopen? Iemand die let op inconsequenties in schrijfwijze en opmaak (hoofd- en kleine letters, wel of geen streepjes, opsommingen, inspringingen…)? Dan ben ik de eindredacteur die je zoekt.

Communicatieadvies

Hoe informeer je omwonenden over de overlast van je bouwproject? Hoe betrek je burgers bij je bestemmingsplan? Hoe vertel je als manager dat een reorganisatie onontkoombaar is en er misschien wel banen gaan verdwijnen? Als communicatieadviseur help ik je om jouw boodschap op de juiste manier en via de juiste kanalen bij jouw doelgroep terecht komt. Weerstand valt niet altijd te voorkomen, maar door positief te communiceren en betrouwbaarheid uit te stralen, kom je in ieder geval het verst.