En toen was het 2 september 2021.
Alweer vergat ik in de waan van de dag stil te staan bij een verjaardag. Op 28 augustus werd Lieke Schrijft 13 jaar. Ik ben dankbaar voor alles wat er op mijn pad kwam in die jaren. En vooral ben ik dankbaar voor (bijna) alle mensen die ik tegenkwam. Ben jij een van die mensen? Dan bedank ik je uit de grond van mijn hart. Klanten, leveranciers, collega-ondernemers, vrienden, familie… zonder jullie was het niet zo’n fantastische ondernemersreis geweest. En de eindbestemming is nog niet in zicht.

Eigenwijs

Met vallen en opstaan luisterde ik naar adviezen of sloeg ze eigenwijs in de wind. Soms deed ik iets zonder eerst te denken, soms dacht ik juist te lang en was de kans alweer verkeken. Ik ging samenwerken omdat het goed voelde, of ik zette ergens een punt achter omdat ik er niet meer blij van werd. Ik veranderde van af en toe van werkplek En in 2020 zat ik soms zielig in een hoekje met mijn duimen te draaien omdat ik geen werk had. Aan het eind datzelfde jaar kwamen er fantastische nieuwe opdrachten mijn kant uit. Voor Sevagram, Jeugd en Gezin Parkstad, WijLimburg… Over 2021 heb ik zakelijk gezien niets te klagen.

Hoera

Ik vier vandaag 13 bijzondere jaren en een paar dagen! Hoera! Ik zou zeggen, wie jarig is trakteert, maar daar heb ik dus nog niet over nagedacht. Wel at ik net een lekker ijsje. Want als er iets is dat ook gevierd moet worden, is het de zomer die eindelijk lijkt te zijn begonnen.
Ik broed nog op een leuke (win)actie waar jij, ‘medemogelijkmaker’ van Lieke Schrijft, blij van wordt. Nog even geduld. Er schiet me ongetwijfeld binnenkort iets leuks te binnen.