Netwerken; alleen al van het woord kreeg ik de kriebels. Maar op een gegeven moest ik mijn drempelvrees wel overwinnen, want nieuwe opdrachten kwamen niet vanzelf mijn mailbox binnen en mijn telefoon stond evenmin roodgloeiend. Mijn vrees bleek onterecht. JBS heeft me al veel leuke contacten, goede tips en bijzondere opdrachten opgeleverd.

Ik had een beetje moeite met de vaste vraagstelling en vind het sowieso heel moeilijk om over mezelf te schrijven, maar toch voelde ik me vereerd dat ik mezelf mocht promoten via ‘hét netwerk voor de startende ondernemer’. Iedere maand beantwoordt een ander lid dezelfde vragen in de rubriek ‘In the picture‘. (Meestal doe ik de eindredactie). ‘Lieke in the picture’ is een leuk verhaal geworden, al zeg ik het zelf. Maar het blijft vreemd om mijn hoofd gespiegeld te zien.

in the picture

Het zal geen verrassing zijn dat ik inmiddels heb plaatsgenomen in de PR-commissie van de JBS. Dat betekent onder andere dat ik in de nieuwsbrief en op de website terugblik op alle activiteiten. Maar het heeft ook als gevolg dat ik soms spreek in plaats van schrijf:

Spreken