Als voorzitter van de PR-commissie van JBS mag ik alle leden van die leuke, informele netwerkvereniging interviewen. Maar soms heeft niemand zin of tijd om mij te woord te staan. Ik ben een open boek, maar misschien lees je in dit interview met mezelf toch nog iets over mij of mijn bedrijf dat je nog niet wist.

De juiste mensen kennen, daar kom je verder mee. En die mensen leer je kennen door te netwerken, een bezigheid die ik heel lang heb uitgesteld. Ik had een vreselijk beeld bij het woord ‘netwerkvereniging’. Ik zag arrogante mannen en vrouwen voor me in saaie outfits zwaaiend met hun visitekaartjes.

Bij JBS is dat dus niet het geval. De meeste leden zijn meer bezig met brengen dan met halen. De sfeer is huiselijk, de stijl informeel. Ik mocht al voor diverse JBS’ers aan de slag als blogger of als nieuwsbriefschrijver. Dus ben ik al vijf jaar lid van de club. En het zou zomaar kunnen dat ik nog vijf jaar blijf. Al vrees ik wel dat ik het vrijwilligerswerk voor de PR-commissie over een tijdje op moet geven wegens tijdgebrek.

Ga je een keer mee naar een bijeenkomst?

[Nee, deze blog is niet gesponsord door JBS.]

Presenteren